page-header

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Svaki put kada posjetite našu web stranicu ili obavite kupnju putem nje, iskoristite našu “Uslugu” i stoga prihvatite naše Uvjete korištenja (“Uvjeti i odredbe”). Ovim uvjetima i odredbama automatski se podvrgavaju svi koji uđu na web-mjesto. To uključuje posjetitelje, kupce, kupce, kreatore sadržaja, preglednike / pretraživače i bilo koju upotrebu web-lokacije.

Uvjeti “vi” i “vaš” odnose se na pojedince koji ispunjavaju zahtjev za dobivanje ESTA odobrenja na web stranici, bilo za sebe ili u ime treće strane, koja se naziva “podnositelj zahtjeva”. Pojmovi “mi”, “nas” i “naš” odnose se isključivo na samu web stranicu.

 

Preporučujemo da pročitate naše “Uvjete korištenja” prije korištenja usluga naše web stranice. Nakon što uđete na našu web stranicu, implicitno pristajete na ove uvjete i odredbe. Ako se iz bilo kojeg razloga ne slažete s našim Uvjetima korištenja, dužni ste odmah prestati konzultirati našu stranicu i korištenje ponuđenih usluga smatrat će se neovlaštenim. U slučaju da se ovi Uvjeti korištenja smatraju ugovornim prijedlogom, prihvaćanje je izričito ograničeno na njih.

“Mi”, “Naš”, “Administrator”, “Davatelj usluga”, “Tvrtka” i “Tvrtka” znači

Informacije o našim uslugama

Naš primarni zadatak je pružiti pomoć tijekom procesa dobivanja odobrenja putovanja (ESTA) kako bismo omogućili stanovnicima koji nisu iz SAD-a da putuju u Sjedinjene Države. Imamo specijalizirane agente koji će olakšati postupak prijave za odobrenje putovanja provođenjem papirologije za podnošenje prijave u vaše ime i obavještavanjem o ishodu. Ostale usluge koje nudimo uključuju reviziju i prijevod prijava, pomoć u njihovom ispunjavanju i ispravljanje bilo kakvih pogrešaka, bilo gramatički-syntactic, formal ili sadržaj.

Naši agenti također će izravno razgovarati s našim klijentima putem e-pošte ako su za dovršetak aplikacije potrebne dodatne informacije ili pojašnjenje. Ne pružamo uslugu pravnog savjetovanja i nismo povezani s državnim tijelima. U slučaju da vam je potreban pravni savjet u vezi s vašom prijavom, preporučujemo da se obratite odgovarajućim pravnim uslugama koje će pružati ovlašteni odvjetnik ili odvjetnik.

Nakon što se obrazac za prijavu na našoj web stranici potvrdi, nadležna tijela odmah će poslati zahtjev za odobrenje putovanja (ESTA). Odobrenje vaše ESTA prijave u potpunosti ovisi o odluci američkih vlasti. Obično su vremena obrade vrlo kratka, ali u slučaju da vaša prijava zahtijeva daljnju analizu, zbog pogrešaka ili nepotpunih odjeljaka, obrada može biti odgođena.

 

Vaše odobrenje putovanja ESTA vrijedit će dvije godine, ali u slučaju da vam putovnica istekne prije datuma isteka zahtjeva, morat ćete podnijeti zahtjev za novo odobrenje. Moći ćete slobodno ući i ponovno ući u Sjedinjene Države onoliko puta koliko želite sve dok vaše ESTA odobrenje putovanja i putovnica još uvijek vrijede.

 

Prije plaćanja odobrenja ESTA putovanja ključno je provjeriti podatke u obrascu za prijavu kako biste bili sigurni da je sve ispravno uneseno. Prije podnošenja prijave provjerite nema li pogrešaka. Nakon pregleda vaše prijave, od vas će se tražiti da odaberete način plaćanja kako biste pokrili troškove naše usluge.

Kad god naručite putem naše stranice, izjavljujete da plaćanje vršite legalno i, u konkretnom slučaju korištenja kreditne/debitne kartice, da ste vlasnik kartice ili imate izravnu autorizaciju vlasnika kartice.

Sve informacije dostupne na našoj web stranici preuzete su iz pouzdanih izvora i iz javno ažuriranih informacija koje pruža vlada Sjedinjenih Država. Naša web stranica osmišljena je tako da možete dovršiti svoju ESTA aplikaciju na temelju informacija s relevantnog internetskog portala, uz 100% pomoć. Međutim, koristite informacije na našoj web stranici na vlastitu odgovornost. Ako želite ostaviti komentare na takve informacije, slobodno se obratite našoj službi za korisnike. Uvijek nam je cilj imati najnovije i najtočnije moguće informacije i stalno se informirati o novim vladinim politikama i postupcima.

Koštati

Cijena usluge je 84,00 USD po prijavi. Sve naknade povezane s našim uslugama naplaćuju se u dolarima. Državna naknada za prijavu i trošak naše usluge također se naplaćuju u dolarima. Ne pružamo uslugu konverzije valute, pa preporučujemo da se prije podnošenja zahtjeva posavjetujete s tečajem kako biste dobili točnu procjenu ukupnog troška.

Pravila o pružanju usluga i povratu novca

Naknada će se izvršiti prije završetka usluge. Primit ćete poruku e-pošte na adresu navedenu u vašoj prijavi u kojoj se od vas traži da potvrdite svoje podatke o plaćanju. Također provjerite mape “Bezvrijedna pošta” i “neželjena pošta” u pristigloj pošti za pronalaženje ove e-pošte.

Nakon odobrenja plaćanja, vaša će prijava biti poslana stručnjaku za podatke koji će je pažljivo pregledati i izvršiti potrebne promjene. Također će vam biti poslana točna kopija vaše ESTA aplikacije u pristiglu poštu e-pošte u roku od 24 sata. Budući da ne možemo biti odgovorni za netočne podatke koje nam je dao kupac, podsjećamo vas da provjerite je li adresa e-pošte ispravno unesena. Službeno ispunjenje naših usluga odvija se kada će vam analitičar odgovoran za prijavu poslati kopiju zahtjeva za odobrenje putovanja na dostavljenu e-poštu. Od iznimne je važnosti da nas kupac kontaktira u roku od 24 sata ako nije primio ovo odobrenje i e-mail s potvrdom.

 

Ako imate pravo na povrat novca prema važećim propisima, morate ga zatražiti prije korištenja naše usluge. U slučaju da je vaš ESTA zahtjev već obrađen, poslan vladinim agencijama SAD-a ili ako je ishod već poslan podnositelju zahtjeva, nemate pravo na bilo kakav kredit ili povrat novca. Budući da je kupac već obaviješten o zakonodavstvu o zaštiti potrošača, on više ne ispunjava uvjete za povrat novca nakon što su mu naši agenti poslali kopiju rezultata.

Naša pravila o povratu novca su sljedeća. 1) Povrat novca bit će vraćen na istu kreditnu karticu koja se koristi za plaćanje, jer obrađujemo plaćanja izravno s vašom financijskom institucijom. 2) Povrat novca izvršit će se u dolarima (USD) i bit će dostupan na vašem računu u roku od 5-7 radnih dana. Također imajte na umu da ne možemo biti odgovorni za bilo kakve promjene u mjenjačnici ili za naknade izravno povezane s međunarodnim transakcijama. Ako želite otkazati pružanje naše usluge ili želite dobiti povrat novca, obratite nam se putem e-pošte.

Da biste zatražili povrat novca, molimo vas da nas kontaktirate putem e-pošte na. U komunikaciji svakako uključite svoje puno ime i adresu e-pošte navedenu u vrijeme prijave. Jedan od naših agenata će vas kontaktirati i, ako ispunjavate uvjete, bit će vam vraćen novac u roku od 24-48 sati.

U slučaju da ministarstvodomovinske sigurnosti SAD-a odbijevaš zahtjev, automatski ćeteimati pravo na puni povrat novca. Ne morate nas kontaktirati putem e-pošte kako biste zatražili povrat novca u tom slučaju.

Korištenjem web stranice i naših usluga automatski se odričete prava na poduzimanje bilo kakvih pravnih radnji u slučaju neugodnosti ili problema koji proizlaze iz nepravilnog ili nepravilnog korištenja stranice. To uključuje zahtjeve za bilo kakvu štetu upućenu članovima našeg tima, agentima i partnerima.

Svakako redovito posjeći našu web stranicu kako biste bili u toku s bilo kakvim promjenama naših pravila o povratu novca i uslugama, jer ih s vremena na vrijeme možemo promijeniti.

Privatnost i zaštita podataka

Predani smo zaštiti privatnosti vaših osobnih podataka i osobnih podataka naših kupaca. Korištenjem Usluge potvrđujete i suglasni ste da je naša upotreba i otkrivanje takvih osobnih podataka regulirano Pravilima o privatnosti.

Osim toga, ako: (a) ako pripada Europskom gospodarskom prostoru (EGP); (b) pružanje robe ili usluga kupcima u EGSO-u; ili (c) podliježete zahtjevima Europske uredbe o zaštiti podataka, baš kao što naše djelovanje i korištenje osobnih podataka bilo kojeg europskog građanina jednako podliježu našim Pravilima o privatnosti.

Ako se nalazite u EGN-u, imate određena prava u skladu s europskim pravom (GDPR) u vezi s vašim osobnim podacima, uključujući pravo na traženje pristupa, ispravljanje, izmjenu, brisanje ili ograničavanje uporabe vaših osobnih podataka. Ako ste trgovac, partner, posjetitelj naše web stranice ili korisnik usluge naših usluga podrške i želite ostvariti ta prava, obratite nam se koristeći kontakt podatke u nastavku. Ako ste kupac i želite ostvariti ta prava, obratite se trgovcima s kojima ste izravno stupili u interakciju – mi služimo kao izvršitelj obrade u njihovo ime i možemo im proslijediti vaš zahtjev samo kako bismo dobili odgovor.

Osim toga, ako se nalazite u EGN-u, napominjemo da općenito obrađujemo vaše podatke kako bismo ispunili ugovore koje možemo sklopiti s vama (na primjer ako naručite putem web-lokacije) ili na drugi način kako bismo slijedili naše gore navedene legitimne poslovne interese, osim ako je zakonom propisano dobivanje suglasnosti za određenu transakciju.

Keksi

Kolačići su male tekstualne datoteke koje šaljemo na vaše računalo ili mobilni uređaj. Oni su jedinstveni za vaš račun ili preglednik. Kolačići temeljeni na sesiji traju samo tijekom otvaranja i pregledavanja preglednika i automatski se brišu kada zatvorite preglednik. Trajni kolačići traju dok ih vi ili vaš preglednik ne izbrišete ili dok ne isteknu. Da biste saznali više o kolačićima, posjetite http://www.allaboutcookies.org/

Koristimo kolačiće i slične tehnologije kao što su gifovi s jednim pikselom i web-pratilice. Koristimo i sesiju i trajne kolačiće. Postavljamo i pristupamo našim kolačićima na domenama kojima upravljamo mi i naše povezane tvrtke. Osim toga, upotrebljavamo kolačiće trećih strana, kao što je Google Analytics.

Neki kolačići povezani su s vašim računom i vašim osobnim podacima kako bi se zabilježilo da ste prijavljeni i koje ste radne prostore posjetili. Ostali kolačići nisu povezani s vašim računom, ali su jedinstveni i omogućuju nam da, između ostalog, provedemo analizu i prilagodbu.

Kolačići se mogu koristiti za prepoznavanje kada posjetite web mjesto ili koristite naše usluge, za pohranu vaših preferencija i pružanje personaliziranog iskustva u skladu s vašim postavkama. Kolačići također čine vašu interakciju s web stranicom bržom i sigurnijom.

 

Kategorije korištenjaDescription

Provjera              autentičnosti Ako ste prijavljeni na naše Usluge, kolačići nam pomažu pokazati prave informacije i personalizirati vaše iskustvo.

Sigurnost            Koristimo kolačiće kako bismo omogućili i podržali naše sigurnosne značajke i pomogli nam otkriti spopony i zlonamjerne aktivnosti.

Postavke, značajke i usluge         Kolačići nam mogu reći koji jezik preferirate i koje su vaše komunikacijske preferencije. Oni vam mogu pomoći da lakše ispunite obrasce na našim stranicama. Također nude značajke, uvide i personalizirani sadržaj.

Marketing           Možemo koristiti kolačiće kako bismo lakše isporučili marketinške kampanje i pratili njihovu izvedbu. Slično tome, naši partneri mogu koristiti kolačiće kako bi nam pružili informacije o interakciji sa svojim uslugama, ali upotreba takvih kolačića treće strane podliježe pravilima o privatnosti pružatelja usluga.

Kolačići za performanse, analizu i istraživanje      pomažu nam razumjeti koliko dobro funkcioniraju naše web stranice i usluge. Kolačiće upotrebljavamo i za razumijevanje, poboljšanje i istraživanje proizvoda, značajki i usluga, uključujući stvaranje zapisnika i zapisa kada pristupate našim web-mjestima i uslugama. Moguće je da se to provodi s različitih uređaja, kao što su vaše radno računalo ili mobilni uređaj.

 

Kolačići i druge tehnologije oglašavanja kao što su svjetionici, pikseli i oznake pomažu nam da učinkovitije plasiramo korisnike za koje mi i naši partneri vjerujemo da bi mogli biti zainteresirani za ponuđene usluge. Osim toga, pomažu nam u pružanju revizija, istraživanja i agregiranih izvješća te znamo kada vam je sadržaj prikazan.

Neki ljudi radije ne dopuštaju kolačiće, zbog čega većina preglednika daje mogućnost upravljanja kolačićima prema njihovim potrebama. U nekim preglednicima možete postaviti pravila za upravljanje kolačićima po web-lokacijama, što vam daje precizniju kontrolu nad vašom privatnošću. To znači da možete onemogućiti kolačiće sa svih web-lokacija osim onih kojima vjerujete.

Korištenje web stranice

Korištenjem naše web stranice pristajete koristiti je samo za osobnu upotrebu. NE smijete preuzimati, mijenjati ili koristiti bilo koji dio web stranice u bilo koju komercijalnu svrhu, kao što je preprodaja ili oglašavanje. Ova web stranica je privatna i u vlasništvu privatne tvrtke.

Partnerski programi

Trenutno nema partnerskih programa.

Licenca za dizajn web-mjesta i logotipa

Materijal sadržan na ovoj web stranici strogo je u vlasništvu nas i odgovarajućih kreatora sadržaja. To uključuje tekst, grafiku, logotipe, ikone, gumbe, slike, baze podataka i softver. Sav materijal zaštićen je međunarodnim zakonima o autorskim pravima i zaštitnim znakovima. Naš sadržaj je zaštićen, a njegova upotreba regulirana je zakonima zemlje u kojoj poslujemo.

Softver koji se koristi na ovoj web stranici strogo je u vlasništvu same web stranice, zaštićen je lokalnim i međunarodnim zakonima o autorskim pravima, kao i zaštićen od strane pružatelja softvera.

Pravna obavijest i izjava o odricanju odgovornosti

Ova web stranica ni na koji način nije povezana s vladom Sjedinjenih Država. Ovo je tvrtka privatne prirode.

Web-mjestom upravlja i komunikacija se može poslati na:

Razni

Implicitno pristajete na naše Uvjete korištenja svaki put kada pristupite ovoj stranici. Imamo pravo izmijeniti i izmijeniti ove Uvjete korištenja u bilo kojem trenutku, a nova verzija stupa na snagu odmah. Svatko tko pristupi ovoj stranici odgovoran je za osvješćivanje o relevantnim Uvjetima korištenja i svim njihovim periodičnim revizijama.

Opći uvjeti

Prihvaćanjem ovih Uvjeta korištenja potvrđujete da ste punoljetni u skladu sa zakonima vaše zemlje i pokrajine. Ako niste punoljetni, operator roditeljske skrbi smatra da su uvjeti korištenja web stranice prihvaćeni.

Strogo vam je zabranjeno koristiti naše usluge na bilo koji način koji je nezakonit ili neovlašten ili koji krši zakone vaše nadležnosti.

Zadržavamo pravo odbiti korištenje usluge u bilo kojem trenutku ako smatramo da su tijekom korištenja usluge pružene nezakonite ili lažne informacije. Ovo je kazneno djelo i kao nezakonita aktivnost rezultirat će prestankom naših usluga vama.